Stichting De Poorters van Naarden

Stichting De Poorters van Naarden

Inzameling spullen

NOODGEDWONGEN INNAME STOP VAN

STICHTING DE POORTERS VAN NAARDEN

Dinsdag 29-04-2019,

Was een bijzonder zwarte dag voor stichting De Poorters van Naarden.

De Nissenhut aan de Nikkelstraat 39 moest geheel ontruimd worden. De overgebleven boeken van de markt moesten naar Hilhorst en de afgekeurde kleding naar Kelder in Almere. In en in triest!!! 

30 april om 10 uur kregen we inspectie door de gemeente en werden de sleutels overgedragen,

Heel, heel erg jammer. Het was zo'n mooie plek om de spullen op te slaan en de vrachtwagens te laden. Maar ja, we zijn totaal afhankelijk van de Gemeente Gooise Meren.

Dank jullie voor het prachtige jaar dat we van dit gebouw gebruik mochten maken. We hadden er graag ingebleven om onze activiteiten voor de noodlijdende medemens te kunnen voortzetten.

Maar u als stadsbestuurders hebben het anders beschikt, waardoor niet alleen wij, maar ook de noodlijdende medemens in Hongarije en Roemenie zwaar gedupeerd zijn.

 

PS

 

INDIEN WE WEER OVER OPSLAGRUIMTE KUNNEN BESCHIKKEN IS DE 

SCHAKEL WEER OPEN  VOOR INNAME KLEDING

Als de stichting De Poorters van Naarden weer opslagruimte ter beschikking heeft  zijn de volgende dinsdagavonden    ( 3 en 17 september ) het gebouw  De Schakel aan de Kol.Verveerstraat 74 - 1411VE te Naarden-Keverdijk dus om de week open van 18.30 tot 19.30 uur voor het inleveren van goederen voor de noodlijdende medemens in de voormalige Oostbloklanden.

Niet alleen kleding maar ook speelgoed, dekens en al datgene wat in en om het huis wordt gebruikt kan ingeleverd worden.

Medewerkers van Stichting de Poorters van Naarden dragen zorg voor de sortering, verpakking en transport van al deze goederen voor o.a. de zigeuners en andere minder bedeelden in Hongarije en Roemenie.

Blijft u ook meedoen door weer spullen te brengen of door een gift voor de transporten over te maken op bankrekening NL07RABO0383720095 ? De mensen in Hongarije zullen u er zeer dankbaar voor zijn en de stichting kan doorgaan met dit mooie werk.

Voor nadere inlichtingen 035-6947471 of 06-52084455

U kunt ook  een gift voor de transporten over maken op bankrekening NL07RABO0383720095 om de vrachtwagens te kunnen laten laten rijden?

De mensen in Hongarije en Roemenie zullen u er zeer dankbaar voor zijn en de stichting kan doorgaan met dit mooie werk.

Voor nadere inlichtingen 035-6947471 of 06-52084455

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Stichting De Poorters van Naarden